Extra workshops

Programma 2021:

Doe-het-zelf “thuispakketten” juni 2021

Doe-het-zelf “thuispakketten” zijn incl. alle materialen, plantjes en een uitgebreide beschrijving van het werkstuk.

1) IJzeren frame
Deze wordt gebonden met stro en mos. Daarna worden de plantjes en andere materialen verwerkt. De kosten zijn € 35,00.

2) De etagère
Hier komen twee kunststof schaaltjes op waar we alles in en op gaan verwerken. De kosten voor deze prachtige etagère zijn € 35,00.

3) Krans met vetplantjes
Op een strokrans worden de plantjes gestoken en wordt de krans bekleed met mos. Daarna worden de andere materialen verwerkt. Deze kan zowel liggend als hangend verwerkt worden. De kosten zijn € 29,50.

Pakketten zijn op te halen op donderdag 3 juni of donderdag 10 juni van 12.00 uur tot 14.00 uur of van 16.00 uur tot 19.00 uur. Een andere dag of tijd in overleg.

Zelf nodig: mesje, tangetje, schaar, afval bakje en eventueel koude of warme lijm.
Opgave kan via info@renatevreriks.nl of bel 053-4611671.

Informatie corona-maatregelen:

De planning is dat er augustus 2021 weer “normaal” gestart kan worden met de cursuslessen. Uiteraard volgens de regels van het RIVM die op dat moment van toepassing zijn. Hier zijn nog enkele plaatsen vrij.

– Bedrijfsmatig mag ik “gewoon” de cursus geven
– Er is een beluchtingssysteem in de studio geplaatst
– Iedereen krijgt een eigen tafel. Tussen twee tafels is een schot van plexiglas. Deze kan ook geheel doorgetrokken worden door een van de tafels naar voren te schuiven. Op deze manier is er ook een volledig scherm aanwezig wanneer je met de persoon naast je praat. Deze optie is de keuze van de dames zelf.
– Iedere tafel krijgt een eigen tangetje, mesje en schaar
– Handen desinfecteren voor binnenkomst
– Mondkapje dragen bij lopen in de studio (naar het toilet, naar binnen en buiten)

Indien je verkoudheidsklachten hebt, koorts hebt en/of ziek bent, dan dien je telefonisch contact op te nemen met mij. Dan mag je niet komen en kan ik het werkstuk voor je maken of kun je het thuis zelf maken.

Ik werk zelf met mondkapje op het moment dat ik iemand ga helpen en binnen de afstand van de 1,5 meter ben. Natuurlijk ben je zelf vrij om ook een mondkapje te dragen. Verder voldoe ik aan alle eisen. Al mijn lessen en workshops gaan op deze manier door.

Mocht je liever niet willen komen, dan kun je ook eventueel alle materialen ophalen en het thuis maken. Je krijgt er dan een uitgebreide beschrijving bij.

Beschikbare plaatsen
Er zijn nog enkele plaatsen vrij op maandelijkse workshops (ca. 9 keer per jaar). Wilt u een bericht van mij ontvangen over de extra workshops, dan kan dit per mail doorgegeven worden.

Alle workshops zijn inclusief alle materialen, koffie/thee en iets erbij. Daarnaast worden ze stap voor stap uitgelegd. Aanmelden kan via het “Opgaveformulier” of via telefoonnummer 053-4611671.